Mijn werkwijze kenmerkt zich door gerichte aandacht voor de leerwensen van de deelnemers waardoor elke training tailormade is. Daarbij werk ik waar mogelijk evidence based, passend bij de deelnemer als persoon, met respect voor de relatie tussen arts en patiënt en investeer ik in een veilig en constructief leerklimaat. De toepassing van thema’s uit de training naar de dagelijkse medische praktijk staat altijd centraal; morgen toepassen wat je vandaag leert.

Het optimale uit jezelf halen, weten wat je drijft en hoe daarnaar te handelen heeft mij altijd mateloos geboeid. Dat betekent goed van jezelf weten waar je kracht ligt, en ‘what makes you tick’.
Welke contextfactoren dragen bij aan wat je bereiken wil?
Hoe kan je ervoor zorgen dat je beter gebruik maakt van je talenten?
Waarmee maken we het communiceren met collegae, patiënten of opleiders soepeler voor je?


Aan dat proces een bijdrage mogen leveren geeft mij steeds weer een kick. Ik ben een betrokken samenwerker die motiveert, activeert en op gerichte momenten de spiegel voorhoudt. Onomwonden maar altijd met respect voor de ander.


In de praktijk betekent dit dat het startpunt meestal een vraag van u is, waarbij we tijdens een kennismakingsgesprek de scholingsbehoefte in kaart brengen en wat een training dient op te leveren aan resultaten. Uw vraag vertaal ik in een opzet voor een programma met een offerte, die u kunt aanpassen naar wens. 

Heeft u specifieke wensen? Een maatwerkoplossing voor de scholingsbehoefte van de opleidingsgroep (mét en zonder aios) is altijd mogelijk. Veel van het aanbod is inmiddels ook beschikbaar als online training. Alle trainingen zijn geaccrediteerd via GAIA/ABAN.