Wie ben ik?

Gepubliceerd op 6 september 2018 22:38

Als psycholoog ben ik 9 jaar betrokken geweest bij het medisch opleidingscontinuüm binnen VUmc vanuit het team professionalisering. Daarbij heb ik me gericht op het trainen en begeleiden van medisch specialisten (in opleiding) in de algemene competenties. Sinds 2017 werk ik als zelfstandige en train en begeleid ik onder meer specialisten (in opleiding) in de regio Amsterdam, Utrecht en de kop van Noord-Holland middels Teach the Teacher trainingen, feedbacktrainingen en teamcoaching. Opdrachtgevers zijn onder meer het VUmc, UMCU, Westfriesgasthuis en Spaarne Gasthuis.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door gerichte aandacht voor de leerwensen van de deelnemers waardoor elke training tailormade is. Daarbij werk ik waar mogelijk evidence based, passend bij de deelnemer als persoon, met respect voor de relatie tussen arts en patiënt en investeer ik in een veilig en constructief leerklimaat. De toepassing van thema’s uit de training naar de dagelijkse medische praktijk staat altijd centraal.

 

Het optimale uit jezelf halen, weten wat je drijft en hoe daarnaar te handelen heeft mij altijd mateloos geboeid. Dat betekent goed van jezelf weten waar je kracht ligt, en ‘what makes you tick’. Welke contextfactoren dragen bij aan wat je bereiken wil? Hoe kan je ervoor zorgen dat je beter gebruik maakt van je talenten? Aan dat proces een bijdrage mogen leveren geeft mij steeds weer een kick. Ik ben een betrokken samenwerker die motiveert, activeert en op de juiste momenten de spiegel voorhoudt. Direct maar altijd met respect voor de ander.


Naast groepstrainingen begeleid ik ook individueel medisch specialisten (in opleiding) bij werkgerelateerde vraagstukken zoals work-life balance, optimaal functioneren in een opleidingsomgeving en loopbaanvraagstukken. Wellicht iets voor jou? Maak gerust een afspraak; kennismaken is kosteloos.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.